Terug

Volg Shownieuws

Dromen komen uit voor We Want More-winnares Iris!

Dromen komen uit voor We Want More-winnares Iris!

Nieuws

23 sep 2020, 21:00

In het eerste seizoen van de zangwedstrijd We Want More werden we omver geblazen door de fado van winnares Iris en Tiago! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer muziekstijlen die ontdekt moeten worden en die kunnen zich nu aanmelden voor het nieuwe seizoen!

Alle genres zijn welkom! Denk hierbij aan: close harmony, a capella zanggroepen, big bands, chanson, soul en natuurlijk.. klassiek! Zing jij in een eigen stijl en wil je kans maken op 100.000 euro? Of één van die andere hoge geldprijzen? Twijfel dan niet langer en geef je nu op!

Voor winnares Iris en Tiago is hun droom uitgekomen. Inmiddels is het duo internationaal doorgebroken en te zien op de Portugese televisie. "Mijn grootste droom tot nu toe kwam gister dan toch écht uit: Ik mocht samen zingen met mijn idool!", schrijft Iris bij bovenstaande video. "Wat ongelofelijk bijzonder was dit... zo dankbaar!"

Wanneer het nieuwe seizoen op tv komt is nog niet bekend. Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal goede aanmeldingen. Dus meld je snel aan via SBS6.nl/wewantmore

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.