Terug

Volg Shownieuws

Geert Wilders reageert op deepfake video bij concert Boef

Geert Wilders reageert op deepfake video bij concert Boef

Nieuws

29 mei 2023, 10:55

Boef stond zaterdag twee keer op het podium van de AFAS Live in Amsterdam, zijn grootste shows tot nu toe. Ook PVV-leider Geert Wilders speelt een rol in zijn show, zo is te zien op beelden die de artiest deelt op zijn Instagram Stories. (Bekijk de video bovenaan de pagina.)

De PVV-leider reageert nu op zijn rol in de show...

Sterke tekst

"Deep fake boef. Sterke tekst trouwens. Alleen niet van mij" tweet Wilders over de video. De tweet is erg populair. Er zijn meer dan 600 mensen die de tweet een like hebben gegeven en meer dan 80 retweets. Onderstaand zie je de tweet:

Lil Kleine

Ook deelt Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, beelden van Lil Kleine, ook te zien in de video bovenaan de pagina. De rapper kwam voor een gastoptreden het podium op. De twee hebben samen meerdere nummers gemaakt, waaronder de hit Miljonair. Wegens grote belangstelling was er zowel 's middags als 's avonds een concert in de Amsterdamse muziekzaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.