Terug

Volg Shownieuws

Geert Wilders verwelkomt nieuw huisdier

Nieuws

8 nov 2021, 22:12

Geert Wilders is blij want hij heeft een nieuwe kat! Enkele weken geleden moest de politicus plotseling afscheid nemen van zijn poes Snoetje. Zijn andere kat Pluisje bleef hierdoor alleen achter. Gelukkig niet voor lang, want vandaag deelt Geert de gezinsuitbreiding op Twitter.

Zo deelt hij op zijn account Wilderspoezen een foto van zijn nieuwe kat Noortje. Geert laat weten dat Noortje 3 jaar oud is en noemt haar 'een enorme schat'.

Zijn volgers reageren enthousiast. Zo schrijft iemand: "Ach, wat een scheetje!" Nog iemand schrijft: "Hallo knappe Noortje!"

Snoetje

In september maakt Geert bekend dat hij afscheid heeft moeten nemen van Snoetje. Zo schreef hij toentertijd: "Onze lieve prinses Snoetje is er niet meer. Vandaag laten inslapen wegens nierfalen. Rust zacht lieve Snoetje. En bedankt voor alle liefde die je ons gegeven hebt! #RustZachtSnoetje"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.