Terug

Volg Shownieuws

Gefronste wenkbrauwen na terugkeer Maan in The Voice

Gefronste wenkbrauwen na terugkeer Maan in The Voice

Nieuws

7 jan 2022, 21:12

Maan de Steenwinkel is weer te zien in The voice of Holland. De voormalig winnares heeft samen met Typhoon een prominente rol in het nieuwe seizoen, waarin zij afgevallen kandidaten een tweede kans geeft. Sommigen vinden de rol echter iets te prominent...

Dit leert een blik op Twitter. "Krijgen we drie keer per optreden een aanstellerige Maan tussendoor te zien? Dan is het echt geen toevoeging", schrijft iemand. Een ander: "Is Maan een zusje van Emma Wortelboer? Mijn hemel."

Hieronder een greep uit de vele tweets over Maan:

Glennis vs Anouk?

Kijkers vragen zich ook massaal af of er een clash gaat komen tussen Glennis Grace en Anouk. Het antwoord is (helaas?) nee.

Glennis vertelt zelfs aan Veronica Superguide goede vriendinnen te zijn geworden met haar kale collega. "In korte tijd ben ik heel gek op haar geworden", vertelt de America's Got Talent-finalist.

Glennis had zelfs allang verwacht dat het niet uit de klauwen zou lopen met Anouk. "We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types, dus ik wist dat het zou klikken. Ik weet dat veel mensen verwachten dat wij gaan clashen - of ze hopen het - dus misschien moet ik toch nog iets verzinnen zodat Anouk en ik elkaar in de haren vliegen, haha."

Waylon en Ali

Ook met haar andere Voice-collega's, Ali B en Waylon, heeft ze geen ruzie gemaakt. "Ik ben al jaren goed met ze, maar zoals ze me hebben opgevangen in The Voice is echt geweldig."

"Echt, ik ben nog nooit zo respectvol behandeld door collega's. En ik meen het hè, ik hang geen lulverhaal op. Ik zou je graag wat smeuïge verhalen willen vertellen, maar die zijn er gewoon nog niet", aldus Glennis.

In de video bovenaan de pagina vertelt Glennis ook over haar Voice-avonturen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.