Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Bert reageert op foto met 'nieuwe vriendin'

Nieuws

26 sep 2021, 18:00

Bert uit Temptation Island is gespot met een mogelijke nieuwe vlam. Op de foto die online wordt verspreid is hij innig te zien met een andere vrouw dan Delphine. Hij reageert erop...

De onderstaande foto wordt verspreid door meerdere grote 'juice'-accounts op Instagram. Hierop lijkt te zien hoe een onbekende dame Bert naar zich toetrekt om een zoen te geven.

Aan LoveReality.nl vertelt Bert dat hij op de hoogte is van het bestaan van de foto, die stiekem lijkt te zijn gemaakt. Maar: "Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben."

Delphine reageerde eerder ook al op de foto en zei dat 'het wel héél snel gaat bij dat ventje'. Dit vindt Bert teleurstellend. "Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is." Opvallend is dat hij hiermee duidelijk de afloop van hun Temptation Island-avontuur verklapt.

"Ik weet ondertussen dat mijn privé niet meer echt privé is, maar ik hoop dat mensen die nog foto’s willen nemen van mij het gewoon even vragen voortaan. In plaats van op deze manier een half uurtje Insta-fame te pakken met een ‘nieuwtje’ waar niemand wat aan heeft", sluit Bert af tegen de website.

Ophef

Het programma Temptation Island zorgt elke week voor enorm veel commotie. Het meest besproken koppel dit jaar is Bert en Delphine. Bert kon vijf jaar geleden zijn lippen niet van een ander houden en sprak af met twee prostituees, tot grote frustratie van Delphine.

Delphine ontvangt sinds het begin van het seizoen behoorlijk wat nare reacties. Zo zou ze zich niet moeten aanstellen en zou ze véélste claimerig zijn. Bert liet onlangs ook al van zich horen en liet op zijn Instagram weten dat Delphine ''geen slecht meisje is.''

''Dank je wel voor alle lieve berichtjes die ik sinds gisteren ontvang. Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen,'' aldus Bert. ''Zij is echt geen slecht meisje en als ik alle reacties lees word ik hier zelf niet blij van. In ons verhaal is er niet 1 iemand goed en 1 iemand slecht. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu."

Presentatoren van het programma Monica Geuze en Viktor Verhulst lieten eerder al weten dat ze erg blij zijn met hoe het nieuwe seizoen is geworden. (Zie video bovenaan)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.