Terug

Volg Shownieuws

'Naast Harrie nog een ster in Ex On The Beach'

'Naast Harrie nog een ster in Ex On The Beach'

Nieuws

4 feb 2022, 19:05

Harrie keert daadwerkelijk terug in Ex On The Beach: Double Dutch. Dit valt op te maken uit nieuwe gelekte beelden. Hij is echter niet de enige oudgediende van realityprogramma's die opvalt...

Op een fragment dat online de ronde doet is te zien hoe alle deelnemers op het strand lopen voor de eindscene van het seizoen. Vooraan lijken twee bekenden te zien: Harrie Snijders en Romee uit Temptation Island!

De verleider van het seizoen van 2020, waarin zij Zach om haar vinger wist te winden, zal dus ook haar opwachting maken in het realityprogramma. Verwacht wordt dat het programma in de lente op televisie te zien zal zijn.

Eerdere geruchten

Harrie Snijders zei vorig seizoen ook al terug te keren in Ex On The Beach: Double Dutch. Na de vele geruchten vorige week, 'bevestigde' hij zijn comeback zelfs op Instagram Stories.

"Zoals veel van jullie waarschijnlijk al hadden verwacht, zit ik vanavond in Ex On The Beach", zei Harrie vlak na de uitzending. "Maar ik moet jullie helaas teleurstellen, want ik zit er deze aflevering niet in." In de rest van het seizoen bleek dat hij loog, want hij kwam helemaal niet terug.

Shownieuws ondervroeg de cast van het seizoen onlangs nog over hun kennis van hun voorgangers en dat zat wel goed, zoals je kan zien in de video hieronder.

Nieuwe cast Ex On The Beach
2:25
Nieuwe cast Ex On The Beach

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.