Terug

Volg Shownieuws

Gemengde reacties op deze winnende act van Holland's Got Talent

Nieuws

3 nov 2023, 22:37

Het acrobatenduo Rik en Aimee heeft het dertiende seizoen van Holland's Got Talent gewonnen. Dat werd vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de uitzending op RTL 4. De kijker thuis is nogal verdeeld, zo blijkt uit de reacties op X. Zaterdagavond zijn er nog meer talenten te zien in het nieuwe SBS6-programma Ranking The Talent (zie video).

Hoewel de meeste kijkers het een goede en spannende finale vonden, is men het thuis niet unaniem eens met de winnaar. Hieronder een greep uit de vele reacties op X:

De top drie werd uit de tien acts in de finale gekozen door de jury, bestaande uit Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts. Zij kozen naast Rik en Aimee ook voor dansgroep IRON en gitarist Matthijs. Het aanwezige publiek mocht uit de drie acts uiteindelijk de winnaar kiezen.

De dertiende reeks van het programma werd voor het tweede jaar op gepresenteerd door het duo Jamai Loman en Buddy Vedder. Het was eveneens het tweede jaar op rij dat Janzen, Karaty, Da Graça en Huijbregts als viertal de jury vormden. Een jaar geleden won de dansgroep CDK JR de RTL-talentenjacht.

Johnny de Mol

Zaterdag is vanaf 20:00 uur de nieuwe SBS6-show Ranking The Talent te zien met presentator Johnny de Mol. In iedere aflevering wordt het publiek getrakteerd op tien acts, verdeeld in twee blokken. Het gaat om zangoptredens, dansvoorstellingen of variété-acts. Na iedere act geeft de publiekjury punten van 1 tot en met 10.

Kijkers thuis moeten via een gratis app proberen dezelfde ranking te krijgen als de publieksjury. Dat geldt ook voor een twee duo's bestaande uit bekende Nederlanders die in de studio meespelen.

Johnny de Mol over nieuw programma Ranking the Talent
2:09
Johnny de Mol over nieuw programma Ranking the Talent

(screenshot header: RTL, Holland's Got Talent)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.