Terug

Volg Shownieuws

George Clooney en Brad Pitt weer samen te zien in film

George Clooney en Brad Pitt weer samen te zien in film

Nieuws

25 sep 2021, 09:08

George Clooney en Brad Pitt zullen weer samen te zien zijn op het witte doek. De twee acteurs gaan spelen in een nieuwe film van Jon Watts, de regisseur van Spiderman: Homecoming, zo melden Amerikaanse media.

Watts zal zich gaan ontfermen over het script, de regie en de productie en naar verwachting zullen Clooney en Pitt allebei een hoofdrol spelen. Hun productiemaatschappijen, Clooney’s Smokehouse Pictures en Pitt’s Plan B Entertainment, zullen de film produceren.

Er is nog weinig bekend over het plot van de film. Volgens Variety gaan George en Brad de rollen spelen van twee mannen die problemen oplossen voor anderen en die dezelfde klus krijgen.

Het is een aantal jaar geleden dat de acteurs samen op het witte doek verschenen. In 2008 kwam de film Burn After Reading uit, waarin de twee allebei te zien waren. Ook speelden de acteurs jarenlang de hoofdrollen in de Oceans Eleven-reeks als Danny Ocean (Clooney) en Rusty Ryan (Pitt).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.