Terug

Volg Shownieuws

Georgina Verbaan is het zat: 'Deprimerend'

Nieuws

15 juli 2024, 14:43

Georgina Verbaan is zelf op de televisie te zien in onder andere de serie Maud & Babs (zie video), maar in haar vrije tijd wil de actrice niet al te veel te maken hebben met de kijkbuis. Er is namelijk veel te veel sport op momenteel, zo klaagt ze in haar podcast Pepijn & Georgina Maken Het Mee.

"Ik heb niks met sport. Formule 1, wielrennen en zo", opent Georgina haar klaagzang. Podcast-compagnon Pepijn, ook wel bekend als Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig, is iets milder: hij kijkt wel graag naar met name wielrennen. "Ik weet daar ook niks van, maar ik vind bij de Tour de France die droneshots boven het noorden van Frankrijk altijd heel tof."

"Ik vind het idee van heel veel mannen die zo veel moeite doen om ergens naartoe te fietsen, dat pakt mij ook wel." Georgina wil er echter niets van weten. "Ik vind het wel echt heel deprimerend dat er zo veel sport op tv is en op de radio. Het is echt veel te veel. Ja, maar daar wordt echt zóveel geld aan uitgegeven. Dan denk ik: cultuur? Weinig.."

Tekst gaat verder onder de videoreeks.

Liefdesleven

Eventjes geleden deed Georgina nog een boekje open over haar liefdesleven. Ze is bewust single. "Je bent in elke relatie jezelf steeds aan het uitvinden. Goh, wie ben ik? Wie kan ik zijn? Wie ben ik met jou? Misschien weten de meeste mensen op mijn leeftijd wie of wat ze zijn, maar ik weet dat niet altijd helemaal. Daarom heb ik nu ook eigenlijk al lang geen relatie, zodat ik gewoon even zelf alles uitvind."

Maud & Babs

Onlangs werd bekend dat Maud & Babs geen derde seizoen krijgt bij Omroep MAX. Wellicht heeft Georgina dan straks wat meer tijd over om te daten? Al spendeert de actrice natuurlijk ook graag veel tijd aan haar dochter, met wie ze eventjes geleden nog uit een instortend pand ontsnapte (zie video hieronder).

Georgina Verbaan en dochter ontsnappen uit instortend pand
0:14
Georgina Verbaan en dochter ontsnappen uit instortend pand

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.