Terug

Volg Shownieuws

Georgina Verbaan pakt Notenkraker

Georgina Verbaan pakt Notenkraker

Nieuws

5 sep 2017, 18:12

De Nijmeegse rockband De Staat heeft maandagavond een Gouden Notekraker gewonnen in de categorie muziek. De gelijknamige vakprijs in de categorie televisie ging naar Georgina Verbaan, zo werd bekendgemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

De Staat won van medegenomineerden Chef'Special en Sue The Night. Verbaan liet kanshebbers Pierre Bokma en Jeroen van Koningsbrugge achter zich.

De Zilveren Notekrakers, een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent, gingen naar zangeres Celine Cairo en actrice Sarah Bannier.

De Notekrakers zijn prijzen van uitvoerende artiesten en acteurs die daarmee hun waardering uitspreken voor collega-musici en -acteurs. De prijzen worden uitgereikt op initiatief van rechtenorganisaties Norma en Sena. Vorig jaar wonnen Douwe Bob en Thekla Reuten de Gouden Notekraker en gingen de Zilveren Notekrakers naar het Nationaal Jeugd Jazz Orkest en Matthijs van de Sande Bakhuyzen.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.