Terug

Volg Shownieuws

Geraldine Kemper: 'Seks met vrouwen is fantastisch!'

Geraldine Kemper: 'Seks met vrouwen is fantastisch!'

Nieuws

5 juni 2019, 10:53

Presentatrice Geraldine Kemper laat zich in het NPO-programma 'Wie Doet Het?' uit over haar seksuele voorkeur. Ze laat weten dat ze met 20 mannen en met 10 vrouwen seks heeft gehad en seks met vrouwen fantastisch vindt.

Geraldine valt meteen met de deur in huis: "Seks met vrouwen is fantastisch! Het is heel zacht en lief en leuk." Ze heeft ook zeker over haar eigen geaardheid nagedacht: "Ik ben ook heel erg bezig geweest met 'moeten we heel erg in hokjes denken?' en 'ben ik hetero, ben ik lesbisch?' of juist daar tussenin?" Ook haar aantal sekspartners geeft ze prijs. Ze heeft 20 mannen verslonden en 10 vrouwen. "Ik zeg nu over mezelf, ik ben toch biseksueel."

Overigens was Geraldine niet de enige BN'er die haar voorkeur uitsprak. Ook YouTuber Linda de Munck heeft weleens met meiden geëxperimenteerd: "Ik heb weleens wat gedaan met iemand van hetzelfde geslacht. Het is heel anders om seks te hebben met een meisje in vergelijking met een jongen. De handelingen zijn zo anders, dat valt echt niet te vergelijken."

Eerder werd Geraldine al naakt op de gevoelige plaat vastgelegd samen met topmodel Kim Feestra.

https://www.instagram.com/p/BAuGziLB9aE/?utm_source=ig_embed

In het voorjaar van 2019 werd bekend dat Geraldine na 10 jaar de overstap maakt van NPO naar RTL.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.