Terug

Volg Shownieuws

Geraldine Kemper verbijsterd na censuur 'naaktfilmpje'

Geraldine Kemper verbijsterd na censuur 'naaktfilmpje'

Nieuws

10 sep 2020, 00:30

Geraldine Kemper snapt er helemaal niets van. De presentatrice deelde een vrolijk filmpje van zichzelf en twee vriendinnen topless dansend op een strand. Volgens Instagram is dit echter tegen de richtlijnen, tot haar grote verbijstering...

De RTL-ster deelde maandag de beelden van het naaktdansje, die je bovenaan deze pagina nog wel gewoon kan zien. Twee dagen later blijkt Instagram de video te naakt te vinden en dus is de post van Geraldine verwijderd.

"Hahahaha. Pas op!" schrijft Geraldine sarcastisch op Instagram. "3 vrouwen op het strand. Ondergaande zon. Je ziet een silhouet van een borst."

Even later deelt ze ook een foto van het filmpje, maar met de borsten gecensureerd. Dat kan je hieronder zien.

https://www.instagram.com/p/CE64VUxB4qX/

Pikante foto's

Geraldine trakteert haar volgers onlangs ook al op een pikante foto en die maakt veel indruk! "Koningin van de wereld," schreef ze bij het naaktkiekje waarop haar blote billen zijn te zien. Het regende reacties onder haar post. Zo schreef Chantal Janzen: "Hoi hooooi❤️" en ook Jan Versteegh kon de foto wel waarderen.

https://www.instagram.com/p/CB2oa47AkkA/

Geraldine deelt wel vaker pikante foto's zoals je hieronder kunt zien. Ook heeft ze een intieme shoot gedaan voor de LINDA. met Kim Feenstra.

https://www.instagram.com/p/CAfQftfAs1Z/

https://www.instagram.com/p/BAuGziLB9aE/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.