Terug

Volg Shownieuws

Stiekem: Gerard Ekdom al begonnen met nieuwe radioshow

Stiekem: Gerard Ekdom al begonnen met nieuwe radioshow

Nieuws

27 aug 2018, 18:30

Gerard Ekdom is 'stiekem' eerder begonnen met zijn nieuwe radioshow. De radio-dj zou volgende week zijn debuut maken op Radio 10, maar is maandagochtend al te horen met Ekdom in de Morgen.

Gerard was eind juni voor het laatst te horen op NPO Radio 2. Hij nam met een feestje afscheid van de zender waarvoor hij bijna drie jaar tussen 06.00 uur en 09.00 uur Ekdom in de ochtend maakte. Gerard maakte in april bekend over te stappen naar Radio 10 omdat werken bij een commerciële zender makkelijker te combineren is met zijn andere projecten. Zo heeft hij een eigen YouTube-kanaal en wijnmerk.

Gerards vertrek bij NPO Radio 2 betekende ook zijn afscheid van de publieke omroep. Daar was hij zijn hele carrière aan verbonden. Gerard begon in 1998 bij 3FM, de zender die hij in 2015 na zeventien jaar verruilde voor NPO Radio 2.

Nieuw geluid Bij Radio 10 neemt Gerard de plek over van Lex Gaarthuis, hij schuift door naar de avond van de zender. De ochtendshow van NPO Radio 2 is sinds begin juli in handen van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte.

https://www.instagram.com/p/Bm-Anw4BlEN/?taken-by=gerardekdom

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.