Terug

Volg Shownieuws

Gerard Ekdom meldt derde reeks en concert Battle Of The Bands

Nieuws

24 apr 2023, 10:28

Liefhebbers van tributebands kunnen ook volgend jaar weer in Ziggo Dome genieten van The Tribute - Live in Concert. Presentator Gerard Ekdom onthulde maandag op Instagram dat de Amsterdamse concertzaal op 12 april 2024 geboekt is voor een volgende editie. Hij meldt ook dat het concert voorafgegaan wordt door een derde seizoen van het tv-programma The Tribute: Battle Of The Bands.

"Wat een weekend! 3x een compleet uitverkocht Ziggo Dome met ‘The Tribute in concert’! Het was een eer om te mogen presenteren", schrijft Ekdom na afloop van het derde concert in de reeks, dat zondag plaatsvond in Ziggo Dome. "De liefde voor muziek knalde van het podium. Een 3e seizoen van ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ komt eraan en 12 april 2024 staat al genoteerd voor het volgende concert. Nu al zin in!"

Het tweede seizoen van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands eindigde half februari. Het programma betekende een succes voor SBS6; naar de finale keken ruim een miljoen mensen. De reeks werd gewonnen door Bouke & the ElvisMatters Band. De groep werd daarmee automatisch headliner van drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.