Terug

Volg Shownieuws

Gerard Joling deelt beelden intens verdrietige Janny

Gerard Joling deelt beelden intens verdrietige Janny

Nieuws

27 okt 2020, 16:53

Gerard Joling laat het grote verdriet van hem en zijn moeder in beeld zien. De 91-jarige Janny verloor vorige week haar vriend Cor en maandag bekeken zij samen zijn uitvaart...

"Ik ben onderweg naar Schagen", zegt Gerard in zijn nieuwste vlog. "Er is straks een kerkdienst, want Cor wordt begraven. De vriend van mijn moeder, waar ze 24 jaar mee geweest is. Het is een trieste en vervelende dag, maar we gaan haar een beetje steunen en ik denk dat dat zo hoort ook."

Vanuit huis bekijken Gerard en zijn moeder vervolgens de kerkdienst van Cor. In de vlog is te zien hoe Gerard met prachtige bloemen bij Janny naar binnenloopt om de uitvaart te bekijken. Janny pinkt een traantje weg en Gerard laat een aantal keer weten hoe mooi hij de muziek vindt.

De manager van Gerard Joling laat weten dat Janny er zelf voor heeft gekozen om de kerkdienst thuis te bekijken. Ze voelde zich niet zo goed en dus besloot ze om niet naar de kerk te gaan.

Cor kwakkelde al een tijdje met zijn gezondheid, maar toch kwam zijn overlijden onverwacht. Janny leerde hem enkele jaren na het overlijden van Gerards vader kennen bij een cursus Engels. Hoewel ze niet samenwoonden, zochten ze elkaar iedere dag op. Cor is 91 jaar geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.