Terug

Volg Shownieuws

Gert Verhulst: "2020 was een horrorjaar"

Gert Verhulst: "2020 was een horrorjaar"

Nieuws

3 dec 2020, 16:03

"Wij hebben hebben 2020 als een absoluut horrorjaar ervaren", vertelt Gert Verhulst aan het Vlaamse het Laatste Nieuws. "Ik kan het gewoon niet anders beschrijven."

Afscheid

De Studio 100-baas doelt op zijn afscheid van zijn personage Gert bij Samson en Gert. Na bijna dertig jaar vond hij het wel welletjes en nam zijn dochter Marie het nieuwe baasje van Samson in het programma. Er waren een aantal afscheidsshows gepland, maar konden door de coronacrisis niet doorgaan.

"Zonder egoïstisch te zijn, ik had graag afscheid genomen van het personage Gert.", baalt Gert. "Die afscheidsshows waren allemaal uitverkocht en we keken daar allemaal enorm naar uit, zeker na het aankondigen van mijn opvolger en dochterlief Marie."

Realityshow

Nu Gert vaarwel heeft gezegd tegen zijn personage, heeft hij weer tijd voor andere dingen. Een paar weken geleden zijn de opnames begonnen voor zijn eigen realityshow. Onder andere zijn vrouw, dochter Marie en zoon Viktor zullen in de serie te zien zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.