Terug

Volg Shownieuws

Gert Verhulst laat zich uit over vreemdgaan met K3-Josje

Nieuws

25 okt 2023, 20:58

Gert Verhulst heeft zich opnieuw uitgelaten over zijn affaire met Josje Huisman. Het vreemdgaan met de toenmalige K3-ster heeft helemaal geen slechte impact gehad op zijn huwelijk met Ellen, aldus de onlangs veel afgevallen (zie video) Gert...

In Privé doen Gert en zijn vrouw Ellen een boekje open. Als de verslaggever vraagt welke impact het vreemdgaan van de Studio 100-baas had op zijn huwelijk, zegt hij: "Elk huwelijk of relatie heeft pieken en dalen. Er gebeuren genoeg dingen die het daglicht niet zien en bij ons ligt dat op straat."

"De dingen die wij hebben meegemaakt, zullen veel mensen meemaken", vervolgt Gert. "Het heeft ons sterker gemaakt en het is een bladzijde die we hebben omgeslagen. De laatste tien jaar zijn de gelukkigste die je kunt bedenken."

Maar wat zou Gert hebben gedaan als zijn droomvrouw Ellen hem niet had teruggenomen? Hij zou het zuur hebben gevonden, "... maar dat is als, als, als. Net als ze dit of als ze dat had gedaan. As is verbrande kolen. Ze heeft gelukkig de juist beslissing genomen. Als ze nee had gezegd, had ik nu misschien bij Patricia Paay gezeten."

"Je weet het niet. Maar gelukkig heb ik haar teruggevonden. Ze is vrijwel nooit uit haar humeur. Dat is zo fijn", aldus Gert in het weekblad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.