Terug

Volg Shownieuws

Gert Verhulst reageert op vreselijke beledigingen K3-Marthe

Nieuws

20 apr 2024, 10:45

Gert Verhulst, die eerder grootse plannen had (zie video), heeft gereageerd op het verhaal van K3-Marthe. Zij was vorige week emotioneel te zien op televisie.

De zangeres was in tranen, omdat ze een verhaal vertelde over iets wat haar vroeger veel verdriet heeft gedaan. Toen ze onderdeel werd van de meidengroep K3, werd Marthe namelijk 'de lelijke van K3' genoemd.

Gert reageert bij RTL Boulevard op dit verhaal. "Het is natuurlijk heel erg dat ze daar zo door geraakt wordt", begint hij zijn verhaal. "Ik snap dat ook dat ze daardoor geraakt wordt. Maar die opmerkingen zijn natuurlijk ongelofelijk onterecht. Als je teveel rekening houdt met wat er op de sociale media wordt gezegd en al die kritieken die daarop komen, dan word je sowieso ongelukkig."

'De lelijke van K3'

"Toen ik K3 werd, kreeg ik plots heel veel meningen over mijn uiterlijk. Het moeilijkste moment was het moment, we hebben in België de Dag Allemaal een boekje, daar stond op de cover: Marthe, de lelijke van K3, is genoeg zo behandeld", vertelde Marthe in het VTM-programma Liefde Voor Muziek. Onder andere Suzan en Freek zitten bij haar aan tafel en reageren vol verbazing op het verhaal.

De zangeres gaat verder: "Ze hebben toen heel veel mensen de vraag gesteld wat ze van mijn uiterlijk vonden en iedereen reageerde daarop. Ik heb me dat wel heel erg aangetrokken, ik heb dit niet naar de buitenwereld laten merken, maar dat liedje zegt eigenlijk wat ik niet deed, wat ik nú wel denk."

Huwelijksproblemen

Er gaan al een tijdje geruchten over relatieproblemen tussen K3'tje Marthe en Sinerjey, die in 2022 in het geheim in het huwelijksbootje stapten (zie video hieronder). Met een opmerkelijk bericht op Instagram en het plotseling verwijderen van al zijn foto's, leek Sinerjey een signaal af te geven.

'K3-Marthe stiekem getrouwd'
1:19
'K3-Marthe stiekem getrouwd'

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.