Terug

Volg Shownieuws

Geweldig babynieuws voor URK!-ster Mathilde

Nieuws

28 juni 2024, 18:15

Geweldig nieuws voor Mathilde Keuter! De URK!-ster verwacht in 2025 weer een kindje.

"Als alles goed mag blijven gaan, word ik voor de 2de keer mama van een prachtig wondertje", schrijft Mathilde op Instagram bij een prachtige video van de echo.

Mathilde, die al moeder is van zoontje Jason (zie video), was eerder dit jaar ook al zwanger. Tot haar grote verdriet eindigde deze zwangerschap in een miskraam. Mathilde besloot destijds om haar zwangerschapsbekendmaking na het treurige nieuws alsnog uit te zenden. Shownieuws sprak haar destijds over het verdrietige nieuws (zie video hieronder).

Urk!-ster Mathilde vertelt hoe het gaat na miskraam
1:00
Urk!-ster Mathilde vertelt hoe het gaat na miskraam

Tweelingzus Gerda Keuter is momenteel ook weer in verwachting van een kleine spruit. "Groot nieuws!", schreven Gerda en Klaas in april op Instagram. Op de bijgevoegde foto was te zien dat dochterlief Mathilda Lydia een shirt draagt met een wel heel bijzondere boodschap: "Ik word grote zus". Ook Gerda verwacht momenteel een tweede kindje. In onderstaande video is meer te zien over de geboorte van dochter Maily.

Gerda uit URK!! is bevallen van een dochter
1:04
Gerda uit URK!! is bevallen van een dochter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.