Terug

Volg Shownieuws

Geweldig nieuws voor dochtertje Chantal Bles en Robert Doornbos

Nieuws

9 sep 2020, 20:06

Een bijzondere dag voor Chantal Bles, haar man Robert Doornbos, hun zoontje Josh van 2, maar vooral voor hun vier jarig dochtertje Jada. Uit controles is gebleken dat zij wederom schoon is.

Jada kreeg op haar tweede een niertumor met uitzaaiingen. Een heftige periode voor het gezin. Chantal deelt dolgelukkig de nieuwe uitslag van haar dochtertje "Vandaag heeft onze kanjer weer controles gehad en werd er weer bevestigd dat Jada schoon is", schrijft Chantal bij een blije foto. "Je kan je voorstellen hoe blij we zijn."

Toch wil Chantal extra aandacht vragen, omdat er nog altijd veel kindjes zijn die wél last hebben van de ziekte. "Maar helaas zijn er nog teveel negatieve uitslagen en heeft het @prinsesmaximacentrum nog alle steun nodig om meer research te kunnen doen. Wij kunnen jullie niet vaak genoeg zeggen hoe blij wij zijn dat dit centrum er is. Want als je ermee te maken krijgt, dan graag in het Maxima Centrum. Deze maand staat voor #childhoodcancerawarenessmonth en wordt er extra aandacht gevraagd voor kinderkanker."

Heftige periode

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.