Terug

Volg Shownieuws

Geweldig nieuws voor Rob de Nijs

Geweldig nieuws voor Rob de Nijs

Nieuws

11 sep 2021, 10:49

Geweldig nieuws voor Rob de Nijs (78). Het is de zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, weer gelukt om te zingen.

Dit vertelt Rob aan de Privé. Na anderhalf jaar afwezigheid is hij op 21 november weer te zien met een groots afscheidsconcert. Rob is weer aan het repeteren met zijn band, en vertelt aan Privé dat hij dankzij nieuwe medicijnen en een gespecialiseerde arts weer kan zingen.

Afscheidsconcert

De coronacrisis gooide roet in het eten en zorgde ervoor dat zijn afscheidsconcert uitgesteld moest worden. Maar nu heeft Rob alle hoop dat hij dit najaar een spectaculair afscheid kan hebben. "Het wordt spectaculair. Ik heb inmiddels een mooie kruk uitgekozen met twee armleuningen, want veel over het toneel rennen zal ik niet meer. Zonder Parkinson ook niet trouwens, ik word tachtig volgend jaar, maar mijn stem is nog steeds prima."

Voor de repetities met zijn band was het voor Rob onzeker of hij nog wel kon zingen. "Nee, ik had daar niet tegenop gezien. Ik was wel heel benieuwd en ook wel gespannen natuurlijk. Kán ik het nog wel?", aldus de zanger. "We begonnen misschien wat stuntelend, maar dat duurde maar heel even. Weet je, ik doe dit natuurlijk ook al zo verschrikkelijk lang. Bijna mijn hele leven. Ineens ging de knop om, ging ik áán en ging het gewoon weer. Muziek maken met de jongens. Het ging weer en het kon weer. En ík kon het weer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.