Terug

Volg Shownieuws

Geweldige mijlpaal voor K3 met Julia

Nieuws

12 juli 2022, 22:35

Het album Waterval van K3 is tot nu toe het bestverkochte album in Vlaanderen van dit jaar. De plaat doet het in de eerste helft van 2022 beter dan de succesvolle albums van bijvoorbeeld Stromae, Adele en Harry Styles.

Waterval kwam op 17 december uit. Het is het eerste album van K3 in de huidige bezetting met leden Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. Het album staat al enkele weken bovenaan de hitlijsten. In Nederland was de hoogste positie de tweede plek.

De dames van K3 hebben ook een nieuw nummer uitgebracht, Mango Mango. De videoclip is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube. "Mango Mango was mijn eerste echt grote videoclip voor K3. En wat voor één zeg! Meteen al meer dan twee miljoen mensen die deze clip intussen bekeken hebben, dat vind ik heel vet", zegt de Nederlandse Julia.

Julia kwam in november vorig jaar bij de meidengroep na het winnen van de talentenjacht K2 zoekt K3. Ze nam daarmee het stokje over van de Nederlandse Klaasje Meijer, die uit de groep stapte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.