Terug

Volg Shownieuws

Geweldige uitdaging voor Yolanthe Cabau

Nieuws

26 sep 2024, 19:02

Superleuk nieuws voor fans van Yolanthe Cabau, want naast het feit dat er misschien een realityserie van de brunette komt (zie video), speelt ze de hoofdrol in de nieuwe actiekomedie Mr & Mrs Aslan.

Samen met Sinan Eroglu speelt ze in de film. Dat heeft producent NewBe donderdag aangekondigd op zijn najaarspresentatie. Het verhaal gaat over een koppel dat na twee jaar in een diepe sleur raakt. Emre (Sinan) vermoedt dat Luna (Yolanthe) een affaire heeft, maar in werkelijkheid is ze al jarenlang een geheim agent.

De regie is in handen van Reinier Smit en het scenario is geschreven door Zeynep Dülger. De distributie van de film wordt verzorgd door Independent Films, bekend van eerdere succesfilms zoals De Tatta's en Scotoe.

Ongelukje

Yolanthes zoon heeft onlangs nog een pijnlijk ongelukje gehad. Op beelden die de actrice deelde in haar Instagram-verhaal was te zien (zie video hieronder) dat haar zoon iets akeligs was overkomen...

In de filmpjes werd duidelijk dat Xess zich had geprikt aan een cactus en dat was nogal pijnlijk. Een jaar daarvoor lag hij nog in het ziekenhuis nadat hij zijn sleutelbeen had gebroken.

Zeer pijnlijk ongelukje voor Xess Xava
1:13
Zeer pijnlijk ongelukje voor Xess Xava

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.