Terug

Volg Shownieuws

Gewonde Sjinkie Knegt is weer thuis

Gewonde Sjinkie Knegt is weer thuis

Nieuws

27 feb 2019, 18:22

HILVERSUM - Sjinkie Knegt is weer thuis na zijn houtkachelongeluk. De shorttracker heeft het ziekenhuis mogen verlaten en is weer thuis bij zijn vrouw en kinderen, wist Albert Verlinde woensdag in 6 Inside te vertellen.

Knegt liep in januari ernstige brandwonden op toen hij zijn houtkachel aanstak en zijn kleding vlam vatte. Vooral zijn linkerbeen en voeten waren er slecht aan toe. Na een paar dagen op de intensive care heeft hij in het brandwondencentrum in Groningen een huidoperatie ondergaan. Artsen hebben daarbij huidtransplantaties verricht op beide benen. Voor deze operatie is eigen huid van de 29-jarige Fries gebruikt.

"Ik ben blij dat de operatie goed is verlopen'', zei Knegt destijds. "Ik kijk uit naar een spoedig herstel en heb er alle vertrouwen in dat ik mijn oude leven snel weer kan oppikken. Zo gauw het kan, ga ik werken aan mijn comeback op het ijs.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.