Terug

Volg Shownieuws

Gezin Tanja Jess en Charly Luske ziek thuis door corona

Gezin Tanja Jess en Charly Luske ziek thuis door corona

Nieuws

6 dec 2020, 16:31

Tanja Jess én haar twee kinderen Billy en Bobby zijn momenteel ziek thuis door het coronavirus. Dat schrijft de blondine op haar social media. Manlief Charly Luske is negatief getest, maar denkt het virus (inmiddels) wel onder de leden te hebben.

Het gezin heeft flinke griepsverschijnselen, maar het is gelukkig nog 'uit te houden'. Op Instagram schrijft Tanja het volgende: "Het is zover; we zitten hier met het hele gezin aan de corona. Vroeger, toen corona nog een biertje was, kon dat een nog wel een gezellige boel worden 🍻.. Nu is het helaas afzien. 🥵"

De actrice vermoedt dat haar jongste zoon, Bobby, het virus op school heeft opgelopen. "Charly nog dacht dat hij immuun was en de leukste thuis aan het uithangen was.😜 Inmiddels ligt ie ook op apegapen. 🤒🤕😵 De kinderen zijn gelukkig al aan het opknappen (de jongste heeft het vanuit school/OV mee naar huis gebracht) en wij hebben vooralsnog alleen fikse griepklachten."

Verder laat Tanja weten dat ze het best eng vindt, maar gelukkig leven ze gezond en bewegen ze regelmatig. Ze sluit haar bericht positief af: "Dus lieve vrienden en volgers, blijf voorzichtig en waakzaam! 🙏🏼🍀❤"

Overigens waren Tanja en Charly afgelopen donderdag nog te gast bij het programma Koffietijd. Loretta Schrijver en Pernilla la Lau presenteerden die dag de uitzending. RTL laat in een reactie aan Shownieuws weten dat zij zich nog goed voelen. "Het gaat goed met de presentatoren, er is voldoende afstand gehouden en ze hebben geen klachten. We houden zoals bij alle producties de RIVM maatregelen en het COVID-19 protocol voor de audiovisuele sector in acht."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.