Terug

Volg Shownieuws

Gezin uit Een Huis Vol verwacht negende kind

Gezin uit Een Huis Vol verwacht negende kind

Nieuws

2 jan 2021, 14:36

De familie Jelies van het tv-programma Een Huis Vol verwacht een negende kind. Johan Jelies (43) en zijn vrouw Janneke (37) hebben het grote nieuws bekend gemaakt in de laatste aflevering op NPO 1.

Johan en Janneke hebben zichzelf voor de aflevering gefilmd terwijl ze wachten op de uitslag van de zwangerschapstest. Al snel is daarop te zien dat het positief is. Johan reageert emotioneel: "Dit is het mooiste dat er is."

Natuurlijk krijgen ook de acht kinderen het nieuws in de uitzending te horen van hun ouders. Daarvoor hebben zij een speurtocht uitgezet waarvoor de jongste kinderen gretig op zoek gaan naar drie enveloppen. In de enveloppen zit een rebus die snel opgelost wordt: "Moeder heeft cadeautjes!" Vervolgens krijgen alle kinderen T-shirts overhandigd waar het grote nieuws op staat: ze krijgen een nieuw broertje of zusje.

Er wordt uitgelaten gereageerd door alle kinderen en er vloeien tranen van blijdschap. "Ik ben nog niet zo heel lang, dus jullie moeten wel nog heel even jullie mond houden.", laat Janneke aan haar kinderen weten. De 11-jarige Jantine had al eerder haar vermoedens. Zij zag drie weken eerder op haar tablet dat Janneke had gezocht naar zwangerschapstermen.

Na de bekendmaking van het nieuws op televisie, delen ze het ook op Facebook. "En na de uitzending het mooie blije nieuws wat we al veel eerder met jullie hadden willen delen, maar dit toch wel heel leuk was om het zo bekend te mogen maken." Het complete bericht lees je hieronder.

Het gezin van Janneke en Johan Jelies telt op dit moment 8 kinderen. Jennie (14) is de oudste, gevolgd door Aida (12), Jantine (11), Albertine (10), Harrie (7), Carolien (5), Janna (3) en Williene (1).  Het 9e kindje wordt begin juli 2021 verwacht. Credit header: Stijn Ghijsen / KRO-NCRV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.