Terug

Volg Shownieuws

Fien Vermeulen verwelkomt nieuw familielid

Nieuws

22 nov 2019, 11:48

Een bijzondere dag donderdag voor Fien Vermeulen. De radio-presentatrice verwelkomt een nieuw lid van de Fien Familie, de bijnaam die haar bondje kreeg tijdens haar deelname bij Expeditie Robinson, bij haar thuis.

Op Instagram plaatst ze een foto van het nieuwe gezinslid, een kat genaamd Gijs, ze schrijft erbij "Dit is Gijs. Het nieuwste lid van de Fien Familie." Ze lijkt zelf dolenthousiast over de kleine pluizenbol, maar dat geldt niet voor iedereen. Haar vader vindt het beestje op een "rat met bontmantel" lijken, blijkt uit een screenshot van een gesprek tussen Fien en haar vader.

Onlangs plaatste de presentatrice een filmpje van haar thuiskomst op Schiphol na haar deelname aan Expeditie Robinson. In het filmpje is te zien hoe Fien huilend haar moeder in de armen valt op Schiphol. “Aaaah en toen stond ik na een reis van 35 uur opeens weer op Schiphol. Huuuuiiilen, mama knuffelen, op een iets te late Igmar Felicia afgestormd en toen alle chocola in de wijde omgeving opgegeten.”

https://www.instagram.com/p/B5IdUumFrv-/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.