Terug

Volg Shownieuws

Gezinsuitbreiding voor Harry en Meghan

Nieuws

25 aug 2022, 17:47

Leuk nieuws! Harry en Meghan verwelkomen een nieuw gezinslid. De twee hebben een hond geadopteerd. De Beagle die deel uit gaat maken van het gezin, is gered uit een proefdiercentrum.

Hopelijk heeft de Beagle nu een warm thuis, aangezien zij een naar verleden heeft gehad. Het hondje was één van de 4.000 Beagles die werden gered uit een proefdiercentrum dat gesloten is, nadat het beschuldigd werd van dierenmishandeling.

Diverse organisaties hebben deze hondjes opgevangen en zorgen ervoor dat de ze een nieuw thuis krijgen. Shannon Keith, eigenaresse van de Beagle Freedom Project, kreeg al snel een telefoontje van Meghan. Ze gaf aan geïnteresseerd te zijn in een van de hondjes.

Meghan zou gedurende het telefoongesprek niet haar achternaam verteld hebben, waardoor Shannon geen idee had dat ze met Meghan Markle sprak. Op het moment dat Meghan en Harry omringt werden door de 25 Beagles, ontstond er een bijzondere connectie met Mia. "Ze hield Mia vast en zei: 'We adopteren haar'", aldus Shannen, die haar verhaal doet in LA Times. "We willen een hond die we kunnen helpen en die ouder is", vertelde Meghan aan Shannen.

Angstaanjagend moment

Onlangs kwam de eerste aflevering van Meghan Markle haar Podcast online. In deze aflevering vertelt ze openhartig over een 'angstaanjagend' moment dat ze meemaakte met haar pas toen vierenhalve maand oude zoontje Archie. Er onststond namelijk brand in de babykamer waar Archie destijds sliep. Inmiddels is Archie alweer drie jaar. Zie bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.