Terug

Volg Shownieuws

Gezinsuitbreiding voor Nicolette Kluijver: 'Het waren dus geen coronakilo’s'

Nieuws

20 juli 2020, 09:23

Gezinsuitbreiding voor Nicolette Kluijver! De presentatrice deelt op Instagram beschuit met muisjes. "Het waren dus geen coronakilo’s..."

"Dat ik nu niet op reis ben komt achteraf heel goed uit", schrijft Nicolette bij bovenstaande video. "Het waren dus geen coronakilo’s... we zijn dolblij met twee jongens en twee meiden. Ben ik nu oma?" In de video blijkt dat de hond van de presentatrice is bevallen van puppy's. "Moeder en pups maken het goed.... nu ik nog."

Vanwege het coronavirus is toch last minute besloten om de opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson niet door te laten gaan. Nicolette had daardoor last van wat afkickverschijnselen. “Het moment dat je je pas echt realiseert dat je Robinson intens mist…”, schreef Nicolette gekscherend bij de foto. Op het kiekje is te zien dat ze bij het zwembad in een palmboom probeert te klimmen. 

https://www.instagram.com/p/CCiZtVIFIO2/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.