Terug

Volg Shownieuws

Gezinsuitbreiding voor Nienke Plas!

Gezinsuitbreiding voor Nienke Plas!

Nieuws

21 jan 2020, 19:00

Geweldig nieuws voor Nienke Plas! Samen met haar verloofde Resley Stjeward zijn ze trotse ouders gevonden van hun puppy Lou Lou.

Afgelopen vrijdag was het zover voor het gezin. In haar nieuwste vlog halen ze hun nieuwe viervoeter op en verrassen ze ook hun zoontje Frenky-Dean met de komst van hun nieuwe 'baby'. "Wij halen morgen onze dochter op, onze harige dochter" vertelt ze aan haar kijkertjes.

Voor hun vierjarige zoontje kwam zijn 'zusje' als een hele grote verrassing. "Frenky-Dean weet het niet, hij weet het niet. Hij weet niet dat hij een zusje krijgt. Hij weet het niet, dus we halen hem morgen op van school en hij ziet het wel", zegt ze de dag voordat ze hun nieuwe aanwinst gaan ophalen. Het jochie is meteen helemaal weg van het nieuwe hondje en glimlacht van oor tot oor als hij hoort dat ze hem ook mee naar huis nemen.

https://www.instagram.com/p/B7jP2geFc1T/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.