Terug

Volg Shownieuws

GEZOCHT: Love Island-deelnemers!

Nieuws

24 mei 2022, 18:26

Love Island zoekt nieuwe deelnemers! Voor een komend seizoen is het programma op zoek naar mensen die op een zonnige locatie hun ware liefde willen vinden...

Op social media zoeken de makers naar de nieuwe Job en Esmee. "Love Island-huisgenoot gezocht!" valt er te lezen. "We zijn op zoek naar een gezellige huisgenoot. Ben jij ook dol op spelletjes spelen, roddelen over andere huisgenoten en zoeken naar je perfecte partner? Stuur dan een berichtje!"

De vereisten volgens de producenten, met een dikke knipoog: "Je kunnen openstellen, 24/7 rondlopen in zwemkleding en een waterfles met je naam de hele dag met je meezeulen."

Aanmelden kan via de website van het programma.

Temptation Island

Wie fan is van Love Island krijgt waarschijnlijk ook niet genoeg van Temptation Island. De opnames van een nieuw seizoen 'Tempa' zijn afgerond en de eerste beelden van de stellen staan al online. Je ziet ze in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.