Terug

Volg Shownieuws

Giel Beelen en Floor ouders geworden van dochter

Nieuws

3 nov 2023, 09:16

Floor, de vriendin van dj Giel Beelen is op 31 oktober bevallen van een dochter. Haar naam is Josephine Monique Beelen, zij werd "thuis geboren in de ochtend". Dat meldt Giel, vrijdag op Instagram. (zie video)

Hij plaatst de tekst bij een foto van moeder, dochter en hemzelf. "Wat een liefde en wat een rijkdom!", schrijft hij. Ook vermeldt hij een tekst van het nummer Josephine van Chris Rea: "๐˜‘๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜'๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ / ๐˜ˆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ."

In juni maakte de 46-jarige Giel al bekend dat hij en zijn achttien jaar jongere vriendin een kindje verwachtten. Eind augustus traden zij in het huwelijk. Ook dit maakte Giel via Instagram bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

ยฉ 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.