Terug

Volg Shownieuws

Giel Beelen in de prijzen gevallen

Nieuws

30 okt 2021, 09:46

Giel Beelen heeft de RadioFreak Award gewonnen voor Beste Nachtprogramma. Dat kreeg de presentator te horen tijdens zijn nieuwe avondprogramma Giel op NPO Radio 2, dat hij sinds oktober presenteert.

Hij kreeg de meeste stemmen en daarmee de voorkeur boven de andere twee genomineerden. Andere kanshebbers op de radioprijs waren Nachtzuster, ook op NPO Radio 2, en Wildgroei op NPO 3FM.

"Ik had het echt niet verwacht", reageerde Beelen live in de uitzending. "Ik had er ook niet meer aan gedacht omdat ik het programma niet meer heb. Maar het is toch mijn wedergeboorte op NPO Radio 2. Ik mis de nacht ook wel een beetje. Die chaos en gekte, het was een gave tijd."

Vorig jaar keerde de radio-dj terug naar de publieke omroep na een tijdje bij Radio Veronica gezeten te hebben. Hij kreeg een vroege ochtendshow die in de nacht tussen vier uur en zes uur te horen was, maar versliep zich in het begin tot twee keer toe. Sinds oktober is Beelen te horen in de avond bij BNNVARA.

De presentator ligt momenteel onder vuur vanwege een kruidenmengsel dat de radio-dj promoot. Consumentenprogramma Radar bracht het middel, genaamd Shambala, onder de aandacht omdat het voor ernstige gezondheidsproblemen zou kunnen zorgen (zie video bovenaan de pagina). Een farmacoloog sprak van een "tikkende tijdbom" omdat Shambala een zogenoemde serotonineshock zou kunnen veroorzaken. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is een onderzoek gestart naar het middel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.