Terug

Volg Shownieuws

Giel Beelen krijgt avondshow op NPO Radio 2

Giel Beelen krijgt avondshow op NPO Radio 2

Nieuws

21 sep 2021, 11:44

Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. De dj is vanaf 4 oktober elke avond van 22.00 uur tot middernacht te horen met zijn nieuwe programma. Zijn plek in de nacht, van 04.00 tot 06.00 uur, wordt ingenomen door Powned-dj Desiree van der Heiden. Zij verlaat 3FM.

Dat heeft de NPO dinsdag bekendgemaakt. Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof krijgen samen vanaf 8 oktober een nieuwe vrijdagmiddagshow, Wout & Frank. Shay Kreuger en Morad El Ouakili krijgen samen een zaterdagavondshow, Radio 2 Soul Night.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Ruud de Wild, die de afgelopen maanden meerdere operaties onderging vanwege kanker, op 4 oktober terugkeert met zijn dagelijkse middagshow.

De meeste plannen klonken de afgelopen weken al in de wandelgangen van Hilversum. Maar NPO Radio 2 heeft ze nu voor het eerst officieel bevestigd.

Eerder dit jaar liep de radio-dj nog met blote voeten door glasscherven heen. Benieuwd hoe deze bizarre actie ging? Bekijk dan de video bovenaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.