Terug

Volg Shownieuws

Giel Beelen over laatste week bij Radio Veronica

Giel Beelen over laatste week bij Radio Veronica

Nieuws

21 sep 2020, 16:30

De laatste Veronica-dagen zijn geteld voor Giel Beelen. De radio-dj ruilt vanaf oktober Radio Veronica in voor NPO Radio 2. Giel heeft veel zin in de nieuwe uitdaging, maar kijkt op tegen het afscheid.

"Het zijn gemengde gevoelens. Ik heb heel veel zin in Radio 2. Ik ben er vanochtend geweest omdat ik de studio wilde leren kennen (...) Mijn hart zat in mijn keel!" aldus de radio-dj.

Het aftellen is nu echt begonnen. Maar hij kijkt er naar uit. "Ik wil graag weg. Het is niet voor niets dat ik niet mijn contract heb verlengd. Maar dat neemt niet weg dat ik veel leuke mensen heb ontmoet en met een top team heb samengewerkt. Ik zie er wel tegenop om daar afscheid van te moeten nemen." Wie Giel gaat opvolgen op is nog niet bekend.

In het zonnetje

Giel Beelen neemt deze week afscheid van zijn geliefde Radio Veronica. In plaats van zichzelf in het zonnetje te zetten, mogen de spotlights op de 10-jarige Bas. Het jongetje lijdt aan leukemie en heeft een grote passie voor muziek. En met dat laatste weet Giel wel raad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.