Terug

Volg Shownieuws

Gigantische domper voor Mart Hoogkamer

Nieuws

17 dec 2022, 19:05

Mart Hoogkamer heeft een optreden bij evenementenlocatie Zaal Dolleburg in het dorp De Goorn (Noord-Holland) afgezegd vanwege stemproblemen. Dat meldt de locatie zaterdag op Facebook.

"Lieve mensen, we hebben net bericht gehad van het management van Mart Hoogkamer, dat hij wegens stemproblemen niet komt zingen…", schrijft Zaal Dolleburg. "We hebben besloten de avond niet door te laten gaan."

Zaal Dolleburg gaat samen met het management van de Ik Ga Zwemmen-zanger op zoek naar een alternatieve datum. Een nieuwe datum is nog niet bekend. "Het is natuurlijk wel een populaire artiest", laat de locatie in een reactie weten aan het ANP.

Blunder

Eerder genoot Mart Tijdens zo erg van zijn optreden in het Nieuwe Luxortheater in Rotterdam, dat hij zich helemaal op een ander podium waande. Hierdoor versprak de volkszanger zich. Bekijk bovenstaande video om te zien welke verspreking hij maakte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.