Terug

Volg Shownieuws

Gio Latooy laat vriendin huilen, volgers boos

Nieuws

19 feb 2024, 20:18

Gio Latooy, die eind 2023 een tattoo liet zetten samen met zijn nieuwe vriendin Lynn Hermanussen (zie video), heeft laatstgenoemde vorige week laten huilen in één van zijn vlogs. Het zorgde voor nogal wat ophef.

Nadat Gio Lynn een ketting gaf voor Valentijnsdag, barstte de blondine in tranen uit. Toch bleef Gio haar doodleuk filmen, tot frustratie bij veel kijkers van de video. "Dit is een heel ander beeld dan jullie van Gio gewend zijn", vertelt Lynn, die in haar eentje voor de camera plaats heeft genomen. "Gio zit op dit moment beneden en ik heb stiekem de camera meegenomen. Ik heb gezegd dat ik even ging plassen, omdat ik een stukje wilde filmen. Zoals jullie weten, kijk ik iedere dag de vlogs. Dus ook net heb ik de vlog gekeken. Ondanks dat ik had gezegd dat ik een hekel had aan Valentijnsdag, had Gio een hele lieve verrassing voor mij."

Lynn zag dat er in de comments heel veel 'nare reacties' binnenkwamen, omdat Gio haar in plaats van troosten alleen maar bleef filmen tijdens de huilbui. "Ik had het gevoel dat het echt iets over kwijt moest, omdat ik eigenlijk zeker weet dat het helemaal verkeerd is overgekomen. Ten eerste en wil ik erover zeggen dat het op het moment dat iets online komt, ik er honderd procent achter sta. Er worden niet zomaar beelden online geplaatst en vooral niet voor situaties zoals toen ik emotioneel werd. Gio heeft daarna, zoals hij altijd doet, gelijk de beelden laten zien en gevraagd wat ik ervan vond. Mijn reactie was eigenlijk heel snel dat ik graag wilde dat hij het erin liet."

'Absoluut niet tegen mijn wil in'

"Ik ben van mening dat het nooit verkeerd is om emoties te tonen", gaat Lynn verder. "Ik heb cadeautjes gekregen en daar mag je emotioneel van worden. Ik vond het moment juist wel heel mooi om terug te zien en vooral ook voor in de toekomst. Dus ik wilde erover zeggen dat het absoluut niet tegen mijn wil in is gegaan. Ik ben super blij dat het is gefilmd en hoop dat het nu allemaal duidelijk is."

Tekst gaat verder onder de video.

Sneer Jade Anna?

Onlangs leek ex-vriendinnetje Jade Anna van Vliet, die tegenwoordig samen is met Ajax-voetballer Kenneth Taylor, nog te sneren naar Gio. Jade deed in haar Instagram Stories een vragenrondje met haar volgers. Een van haar volgers vraagt waarom ze zo gesteld is op privacy in deze relatie. Haha, het is niet dat ik er NIKS over kwijt wil of dat ik het uiterst geheim wil houden. Maar ik merk gewoon dat het mij meer rust geeft om de relatie wat meer voor onszelf te houden. Vooral na zo'n openbare relatie haha. In mijn online carrière deel ik veel over mijn leven, wat ik heel leuk vind. Maar ik vind het juist zo fijn om nu thuis te komen of samen te zijn en dan niet de drang te hebben om de camera of mijn telefoon erbij te pakken." Bekijk hieronder hoe Gio en Jade Anna hun break-up bekendmaakten.

Het is over en uit tussen Gio en Jade Anna
4:40
Het is over en uit tussen Gio en Jade Anna

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.