Terug

Volg Shownieuws

Gisele Bündchen deelt haar levenslessen

Gisele Bündchen deelt haar levenslessen

Nieuws

23 mrt 2018, 08:21

Supermodel Gisele Bündchen brengt begin oktober haar eerste boek uit, dat de titel Lessons: My Path to a Meaningful Life draagt. Hierin deelt de Braziliaanse hoe ze de persoon geworden is die ze vandaag de dag is. Gisele deelde het nieuws via Instagram.

"Ik vind het heel spannend om jullie te vertellen dat mijn boek eraan komt! Ik kijk terug op alles wat ik de afgelopen 37 jaar heb meegemaakt, wat ik heb geleerd, waar ik het meest aan heb gehad en welke 'tools' mij het beste geholpen hebben om te worden wie ik ben," aldus Gisele.

Het model is dankzij haar succesvolle loopbaan in de modewereld miljonair geworden en zet zich ook al jaren in voor diverse liefdadigheidsinstellingen. Daarnaast maakt ze zich hard voor het milieu en voedt ze samen met echtgenoot Tom Brady hun kinderen Vivian en Benjamin op.

In haar boek laat Gisele haar niet zo publieke kant zien en hoopt ze andere vrouwen te inspireren om ook hun kracht te vinden om zo hun doelen te bereiken.

https://www.instagram.com/p/BglWf3ylZi5/?taken-by=gisele

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.