Terug

Volg Shownieuws

Gisele Bündchen mediteert in de file

Gisele Bündchen mediteert in de file

Nieuws

10 mei 2017, 08:07

Topmodel Gisele Bündchen heeft een manier gevonden om de stress van het verkeer te trotseren. Ze mediteert in de auto of de taxi, zo vertelde de 36-jarige Braziliaanse tijdens een benefietavond in New York aan het publiek, zo weet Page Six.

"Op de achterbank van de taxi lijkt misschien een onlogische plek om te mediteren maar als je stilstaat in het verkeer is het perfecte moment om even tot jezelf te komen" vertelde Bündchen de aanwezigen.

Het supermodel vertelde eerder al over haar meditatie bij de latenightshow van Jimmy Fallon. Toen grapte ze dat het haar man, American Football-speler Tom Brady, en zijn team de Patriots de overwinning had bezorgd tijdens de Superbowl. Maar tijdens de benefietavond nuanceerde ze de uitspraak: "Ik heb de score niet kunnen veranderen maar het hielp mij wel rustig te blijven, met name toen de wedstrijd spannend werd en uit de hand liep", grapte Bündchen.

(BuzzE0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.