Terug

Volg Shownieuws

Glennis Grace in de aanval na kritiek Ter Apel: 'Wat een lef!'

Nieuws

29 aug 2022, 16:11

Glennis Grace (44), die afgelopen zondag naar het asielzoekerscentrum in Ter Apel is afgereisd met haar vrienden om te hulp te schieten, krijgt nu de nodige kritiek over zich heen. De organisatie MiGreat sprak over "ongecoördineerde gedumpte spullen". Glennis vindt dat onterecht...

Volgens MiGreat werden "niet noodzakelijke spullen uitgedeeld of zelfs gedumpt" op het terrein van het AZC. "Best wel balen", zo wordt gezegd. "Een stressvolle en gespannen situatie voor de mensen voor de mensen daar en bergen met afval, doordat items die geheel onnodig zijn, blijven liggen op het veld."

Reactie Glennis

"Wow MiGreat. Wat een lef hebben jullie zeg!!", meldt Glennis op Instagram. "Wij weten gelukkig beter. Zo hartelijk werden we namelijk niet ontvangen door jullie. Gelukkig wel door de vluchtelingen en dat is alles wat telt voor ons." De zangeres die afgelopen periode flink onder vuur kwam te liggen nadat ze zich agressief zou hebben opgesteld in supermarkt Jumbo, stelt dat ze het "nooit goed kan doen".

Hulp van volgers ingeschakeld

Glennis riep haar Instagram-volgers eerder op om een bijdrage te leveren en spullen te doneren. "Iedereen kent inmiddels de situatie in Ter Apel en de honderden, honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden", zei ze in een video. "Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn."

Glennis Grace wil naar Ter Apel
0:48
Glennis Grace wil naar Ter Apel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.