Terug

Volg Shownieuws

Goed nieuws voor Bibian Mentel

Goed nieuws voor Bibian Mentel

Nieuws

9 dec 2020, 14:15

Goed nieuws voor Bibian Mentel. Haar man, Edwin Spee, laat op Facebook weten dat de operatie goed is gegaan.

"Na weer een aantal spannende uren kan ik nu laten weten dat de operatie goed is gegaan", vertelt Edwin op zijn Facebookpagina. "Bibian ligt nog op de uitslaapkamer en door de coronaregels mag ik helaas nog niet naar haar toe, maar ik heb begrepen dat ze alweer een eerste lach heeft laten zien."

Hij vervolgt: "Doordat Bibians lichaam na alle zware operaties, bestralingen en medicijnen wat zwakker is dan normaal, moeten we vooral de komende 48 uur nog even duimendraaien dat er geen nabloedingen of infecties optreden en ze dus voorspoedig hersteld. Bibian kennende ligt ze waarschijnlijk al plannen te maken voor de Kerst en dan knallen we straks gewoon toch ook weer 2021 in."

Ook bedankt Edwin Spee iedereen voor 'alle warme reacties'.

Operaties

Bibian heeft meerdere tegenslagen moeten verwerken. De ziekte kanker keerde telkens terug, maar keer op keer wist zij dit te overwinnen. Met haar doorzettingsvermogen is Mentel voor velen een inspiratie. Ook nu blijft ze positief: "Ik heb het gevoel dat ik weer even naar de garage moet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.