Terug

Volg Shownieuws

Goed nieuws voor Frans Duijts

Nieuws

11 apr 2022, 11:44

Goed nieuws voor Frans Duijts. De zanger laat maandag op zijn Instagram weten weer thuis te zijn, nadat hij het weekend heeft moeten doorbrengen in het ziekenhuis. Frans kampt met een griep die zorgde voor ernstige luchtwegproblemen...

"Ik ben weer thuis!", begint Duijts zijn bericht op Instagram. "De medicatie kan gewoon ingenomen worden dus geen infuus meer nodig. Ik heb heerlijk thuis geslapen vannacht." Wel moet de zanger nog goed opknappen van de griep en gaat het gelukkig weer beter met zijn longen, zo laat hij verder nog weten.

Opgenomen in het ziekenhuis

Zaterdag, begin van de middag liet Frans al weten dat hij 's avonds niet op de bühne zal staan. Een paar uur later plaats hij op Instagram een foto waarin hij in een ziekenhuis bed ligt. ''Toch opgenomen in het ziekenhuis! Hopelijk voor 1 nachtje,'' aldus Duijts. ''Een griep die er voor zorgt dat je luchtwegen en longen doen verkrampen als het waren.'' Hij laat weten in goede handen te zijn en hoopt morgen weer beter te zijn.

Zie meer over de opname in het ziekenhuis in de video boven dit artikel.

2022 kon voor het gezin van Frans Duijts beter beginnen. Begin januari werd bekend dat dochter Jolanda (16) op haar scooter is aangereden door een witte auto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.