Terug

Volg Shownieuws

Goed nieuws voor Linda Hakeboom: geen uitzaaiingen

Goed nieuws voor Linda Hakeboom: geen uitzaaiingen

Nieuws

19 aug 2020, 17:57

Goed nieuws voor Linda Hakeboom. Onlangs is bij de documentairemaakster borstkanker ontdekt, maar ze heeft te horen gekregen dat ze geen uitzaaiingen heeft. "Voor nu is dat feest."

"Ik ben gister weer in het ziekenhuis geweest", vertelt Linda op social media. "Ik heb de uitslag gekregen van alle testen. Eigenlijk is het zo dat ik gezien de omstandigheden de beste uitslag heb gekregen die ik kon krijgen, namelijk dat er geen uitzaaiingen zijn."

Het is nog niet helemaal tot Linda doorgedrongen dat ze ziek is. "Ik ben de hele dag al aan het nadenken over hoe bizar het is dat je in één week tijd gaat van niks aan de hand naar zo ongeveer feestvieren dat je maar één tumor hebt", vertelt ze in bovenstaande video. "Het is heel bizar allemaal maar voor nu is dat wel echt goed nieuws. Dat betekent alsnog wel chemotherapie en een operatie dus het is alsnog wel heel spannend. Maar voor nu is het even feest."

Vorige week kwam Linda erachter dat ze borstkanker heeft. “Ik heb helaas slecht nieuws gekregen”, schrijft ze toen. “Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker. Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier, merk ik." Inmiddels is ze de behandeling tegen de ziekte gestart.

https://www.instagram.com/p/CD_ctOFhgbs/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.