Terug

Volg Shownieuws

Goede vriend reageert op bizarre foto's Badr Hari

Goede vriend reageert op bizarre foto's Badr Hari

Nieuws

5 okt 2021, 20:20

Volgers maken zich ongerust na een aantal bizarre foto's van Badr Hari op Instagram. Zijn goede vriend Mo Bicep reageert...

Sinds een aantal weken deelt de kickbokser enkel foto's en teksten, waarvan de ware betekenis zich niet makkelijk laat raden. Hieronder enkele voorbeelden:

Zijn fans weten iedere keer weer niet wat ze zien en reageren massaal. "Gaat het?" valt er bijvoorbeeld veel te lezen. "Is hij gehackt?" vragen velen zich af.

Mo Bicep reageert

Zijn goede vriend Mo Bicep, een bekende influencer, reageert nu op de bizarre foto's. "Ik krijg heel veel berichten in mijn DM, zo van: wat is er aan de hand met het account van Badr Hari?" zegt Mo op social media.

Hij zegt Badr vrijwel dagelijks te spreken, maar niet te weten wat hij precies wil zeggen met zijn berichten. "Naar mijn weten is er niets aan de hand, alleen de content die hij plaatst vind ik vreemd. Dat zeg ik ook tegen hem, maar ik dring niet tot hem door. Het enige wat ik misschien denk is dat hij een boodschap heeft voor de mensen en iets duidelijk wil maken. Maar ik weet hier niets van.”

In de video bovenaan de pagina zie je beelden van Badr zoals zijn fans hem vooral kennen: keihard aan het trainen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.