Terug

Volg Shownieuws

Goldband laat droom 4-jarig meisje uitkomen

Nieuws

23 dec 2022, 08:19

De Haagse formatie Goldband heeft woensdagavond de droom van een 4-jarig Belgisch meisje waargemaakt. Het meisje hield tijdens een concert in Hasselt een bord omhoog met de tekst 'Dit is een noodgeval, ik kan niets zien', een verwijzing naar de grootste hit van de groep.

Zij werd opgemerkt door een van de presentatoren van het concert en vervolgens het podium opgevraagd. Hier mocht het meisje, dat Julie heette, het hele optreden van dichtbij meemaken, meldt de VRT.

Tijdens het nummer Witte Was trok zanger Boaz het meisje ook mee het podium op, waar zij meezong en werd toegejuicht door de rest van het publiek. Alleen tijdens de zin "waarom is coke zo duur?" bedekte zanger Boaz de oren van Julie.

Eerder was het wel een heel bijzondere concert voor Goldband-lid Boaz Kok. Hij is namelijk ten huwelijk gevraagd door zijn vriendin!

In de video bovenaan de pagina is te zien dat de vriendin van Boaz ineens het podium oploopt. Terwijl Boaz verbaast naar zijn vriendin kijkt vraagt de dame of haar liefje even bij haar komt. Vervolgens stelt ze Boaz de grote vraag....

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.