Terug

Volg Shownieuws

Gooische moeder Pauline herdenkt overleden dochtertje

Nieuws

4 feb 2022, 12:12

Pauline Wingelaar, bekend van het programma Echte Gooische Moeders, heeft op Instagram haar overleden dochtertje Belle herdacht. Vrijdag zou ze eigenlijk uitgerekend zijn, maar op 30 september beviel de realityster te vroeg van haar derde kindje.

"Ik twijfelde over dit bericht, is het niet te privé of een schreeuw om aandacht? Geen idee, het voelt gewoon goed en wat anderen denken of vinden boeit mij niet zo. Ik praat graag over je merk ik. Dat zal ook wel bij het verwerken horen ofzo", schrijft Wingelaar bij een foto van een kaartje waarop de hand- en voetafdruk van Belle staan. Daarnaast brandt ze een kaars en staat een boeketje bloemen.

Wingelaar schrijft dat ze haar dochter enorm mist. "Het gaat goed met me hoor, echt waar. Ik moet vaak aan je denken. Toen jij nog in mijn buik zat voelde ons gezin zó compleet. Ik was zó gelukkig. Maar wat mag ik nu trots zijn met zo’n prachtige beschermengel."

Samen met haar partner Harmen heeft Wingelaar twee zoons, Diederik en Reinier. In haar meest recente realityserie, Echte Gooische Moeders, maakte ze bekend in verwachting te zijn van een derde kindje. Later in het seizoen maakte Wingelaar bekend dat de baby te vroeg was geboren.

Promo nieuw seizoen Echte Gooische Moeders
0:52
Promo nieuw seizoen Echte Gooische Moeders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.