Terug

Volg Shownieuws

Gordon heeft liever een Griek dan de griep

Nieuws

8 apr 2022, 15:41

Gordon is al enkele dagen geveld door de griep. Het valt hem zwaar en hij zou de griep dan ook maar al te graag omruilen voor iets anders...

Met een gembertheetje en Tijd voor MAX aan op de televisie hoopt de zanger snel weer aan te sterken. Via Instagram laat hij weten: "Ik lig liever met een Griek op bed in plaats van de griep."

Woede

Eerder deze week, voordat Gordon geveld werd door de griep, deelt hij zijn boosheid over de gemeente Amsterdam. Zijn straat wordt namelijk opengebroken en daar is hij allesbehalve blij mee. Maar, zo blijkt, de werkzaamheden zijn morgen al voorbij.

"Sorry maar ik heb hier gewoon geen woorden voor!", schrijft Gordon bij een foto van werkzaamheden in zijn straat. "Twee jaar lang corona drama, de Paulus Potterstraat heeft een jaar open gelegen en presteren Gemeente Amsterdam en Femke Halsema het om een paar maanden na het openen van de straat en verdwijnen corona regels het godverdomme om weer die straat open te breken?"

"Over kapot maken gesproken!", aldus de woeste zanger. "Kansloos! Het is toch om je ogen uit je kop te schamen? Weer een schade post! Ik ontplof werkelijk. Geen enkel fatsoen!!"

Nieuw penthouse

Gordon is tegenwoordig nog maar weinig te vinden in ons kikkerlandje, want hij zit nog altijd op zijn plek in Dubai. Maar áls hij hier wel is - voor werk - dan wil hij er wel graag warmpjes bij zitten. Daarom kocht hij voor bijna tweemiljoen euro een penthouse in Amsterdam-Noord. Alles over de nieuwe woning én de beelden zie je in onderstaande video.

Gordon geeft inkijkje in zijn nieuwe huis
3:01
Gordon geeft inkijkje in zijn nieuwe huis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.