Terug

Volg Shownieuws

Gordon kreeg peperduur vliegticket cadeau van publieke omroep

Nieuws

1 juni 2022, 23:39

Gordon schittert in een nieuwe aflevering van het populaire programma Boerderij van Dorst. De publieke omroep BNNVARA wilde dit zo graag, dat zij zijn peperdure vliegtickets hebben betaald…

De presentator is dus van flink wat belastinggeld naar Nederland gevlogen. Voor een first class retourvlucht met Emirates betaal je namelijk zo’n 8500 euro!

Het programma wordt geproduceerd door Witte Geit, die niet wilden reageren en Shownieuws doorverwezen naar BNNVARA. De omroep reageert wel en zegt: “Gordon is onder andere voor de opnames van Boerderij van Dorst naar Nederland gekomen. Zoals hij wel vaker doet, omdat hij woont in Dubai en werkt in Nederland. De kosten die hiervoor zijn gemaakt, vallen gewoon binnen het programmabudget en dit verantwoorden we uiteraard elk jaar in ons jaarverslag.”

Wij spraken ook het Commissariaat voor de Media om te vragen of zoiets te verantwoorden valt binnen je budget. Zij gaven aan dat het budget dat ze te besteden krijgen altijd doelmatig moet zijn en besteed moet worden aan het hoofddoel.

In de video bovenaan de pagina zie je beelden van de aflevering, die zondagavond wordt uitgezonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.