Terug

Volg Shownieuws

Gordon wist niets van besmetting

Gordon wist niets van besmetting

Nieuws

7 okt 2020, 19:17

Gordon heeft eind september een bejaardentehuis bezocht, maar was toen nog niet op de hoogte dat hij besmet was met het coronavirus. Dit laat zijn management aan Shownieuws weten.

Zijn management reageert hiermee op het artikel in Story dat de presentator en zanger op die dag door twee ooggetuigen, onder wie Han Peekel, was gezien in het Rosa Spier Huis in Laren. Het weekblad schrijft dat Gordon wist dat hij corona had, toen hij bij een bijeenkomst in het bejaardentehuis was. Maar dat blijkt dus niet het geval.

"Gordon is zich meer dan bewust van de risico’s die het Covid-19 virus met zich meebrengt en houdt zich daarom steeds strikt aan de actuele RIVM-richtlijnen. Om die reden laat hij zich al langere tijd twee keer per week preventief op besmetting met het virus testen. Tot en met de preventieve test van 21 september waren de uitslagen steeds negatief.

Gezondheidsrisico’s

In de periode na deze test heeft Gordon ook geen Covid-19 klachten ondervonden. Maar na de preventieve Covid-19 test in de ochtend van 26 september werd ’s avonds laat helaas wel Covid-19 geconstateerd. Gordon is vervolgens gelijk in quarantaine gegaan. Er is dus absoluut geen sprake geweest van het bewust door Gordon met Covid-19 besmetting ondernemen van activiteiten in publieke ruimten op 26 september, zoals sommige media vandaag gepubliceerd hebben. Integendeel, Gordon heeft met betrekking tot het Covid-19 virus er steeds alles aan gedaan om gezondheidsrisico’s voor anderen te voorkomen.

Tot aan de uitslag op 26 september ‘s avond laat was er geen enkele reden om aan te nemen dat hij met het Covid-19 virus besmet was vanwege de eerdere negatieve testen. Maar Gordon heeft desondanks wel steeds de afstand van 1,5 meter bewaard tot personen in zijn omgeving, conform de RIVM-richtlijnen", aldus Gordons management.

Tineke

Gordon was in het bejaardentehuis, omdat zijn goede vriendin Tineke de Nooij daar een speciale radio-uitzending deed.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.