Terug

Volg Shownieuws

Gover stopt als Stefano Keizers, maar ziet naam niet verdwijnen

Nieuws

10 apr 2022, 14:19

Gover Meit, beter bekend als Stefano Keizers, neemt over een paar maanden afscheid van zijn alter ego. De cabaretier verwacht echter niet dat de naam verdwijnt wanneer het over hem gaat.

Meit bedacht zijn alter ego Stefano Keizers jaren geleden en treedt onder die naam ook op. Na zijn huidige voorstelling, waarmee hij nog "ongeveer een jaar", toert is het klaar voor hem, maar hij weet dat de naam aan hem zal blijven kleven. "Wat ik ook ga proberen, het is een naam die altijd, al is het tussen haakjes, achter mijn naam zal worden gezet, want geen enkele producent of boeker wil ooit iets met mij gaan maken als niet de naam Stefano Keizers mag vallen", zei hij zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.

De cabaretier heeft dus "niet de illusie" dat de naam verdwijnt. "Maar ik heb wel heel erg de behoefte om dus over een jaar, wanneer ik klaar ben met deze derde voorstelling, even echt iets heel erg anders te gaan doen."

In de video bovenaan de pagina zie je hoe Stefano Keizers zijn 'dubbelganger' uit de Slimste Mens ontmoet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.